Ntrr: De groei van de markt van de Cannabis blijft als ondernemers Texas – Yahoo Finance

target

Over Neutra Corp Neutra Corp is een gezonde levensstijl-bedrijf dat is gespecialiseerd in de ontwikkeling en marketing van natuurlijke wellness-oplossingen, met inbegrip van cannabis-gerelateerde producten. Voor informatie en prestatiegegevens investeren, bezoek http://www.neutracorp.com. Kennisgeving met betrekking tot toekomstgerichte verklaringen Safe Harbor verklaring onder de Private Securities Litigation Reform Act van 1995: dit persbericht bevat toekomstgerichte informatie in de zin van sectie 27A van de Securities Act van 1933, zoals gewijzigd, en Sectie 21E van de Securities Exchange Act van 1934, zoals gewijzigd, met inbegrip van verklaringen waarin de woorden gelooft, verwacht, anticiperen op of soortgelijke uitdrukkingen.

Patterson Irrigator – Clubs tuin club reis naar kruid boerderij U C Davis gepland

30 en is een fundraiser beurs. De dag omvat een reis naar “Morning Star” eerst, met een gratis rondleiding van de kwekerij en bladeren en winkelen tijd door middel van grote en gevarieerde plant voorraad. Dan, is het aan U.C. Davis voor een privé rondleiding van de botanische tuin. De lunch in de Notenboom is winkelgebied in Vacaville de verantwoordelijkheid van de tour-gangers.

Milwaukee Bucks toevoegen derde hedgefonds eigenaar in Jamie Dinan

Voorstellingen zijn donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond (7:30) met zondag Matinees om 3:00. Opmerking: Er worden geen prestaties op donderdag 13 November. In plaats daarvan zal er een matinee 3:00 op zaterdag 15 November. Voorstellingen zal worden bij IPAL van Art Deco thuis, het Essanee Theater, 126 Iberia Street in New Iberia. Tickets in New Iberia kunnen worden verkregen bij Delauane de apotheek, Paul van Flower Shop, of Accentrics op Main Street. Voor degenen die niet in kan het gebied van New Iberia, tickets of informatie worden verkregen door te bellen naar het theater op 337-364-6114, e-mailen ipal@cox.net, of door een bezoek aan de IPAL website http://www.ipaltheater.com.

Iberia podiumkunsten League presenteert Godspell | KATC.com | Acadiana-Lafayette (Louisiana)

Lasry is mede-oprichter van Avenue, de manager van de New York City-gebaseerde alternatieve investeringen, die liep van $14.1 jasa seo backlink miljard vanaf 31 augustus. Hij is de moeite waard een geschatte 1.82 miljard dollar, volgens Forbes. Edens is hoofdsom, mede-oprichter en co-voorzitter van de Raad van bestuur van Fort, die beheerd 63,8 miljard dollar met ingang van 30 juni en is gevestigd in New York City. Lasry en Edens reageren niet op verzoeken om commentaar.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s